Home » Forums » Game Politics » Latest News

No replies
Ritasobrien
Offline
Joined: 2015-06-09

Een paar dagen geleden heb ik op een pak en stropdas, stond stijf terwijl een bloemist gespeld een boutonniere op mijn linker revers, en maakte vervolgens kleine praten tijdens het wachten aan mijn oudste dochter, Leah, door het gangpad in de buurt van Dallas, Texas te lopen.

Ze was de laatste van mijn dochters te trouwen. Karsyn, onze jongste, ging voor het eerst in februari 2012 en Elle was de volgende in september 2014.

 

Toen Karsyn naar de universiteit in augustus 2006, mijn vrouw, Penny, en ik werd met lege nesters. En toen Leah afgestudeerd college in mei 2007 liet Wisconsin als een Navy verpleegkundige, kwam ik tot de jacht en vistochten definiëren door de lege boot zetels vacant boom staat, gevouwen grond rolluiken en stille herten hutjes ik eens gedeeld met haar.

Begrijp me niet verkeerd. Jongeren moeten het huis verlaten, en ouders moeten trots zijn - en opgelucht - ze kunnen. Trouwens, Leah en ik nog steeds gejaagd en viste samen de afgelopen acht jaar, en de herinneringen die we gecreëerd zijn niet minder gouden, als ze niet zo talrijk.

Daarom, wanneer Leah vroeg me bij haar huwelijk te spreken, ik greep de kans. Plus, heb ik wat ervaring bij Elle en Karsyn's bruiloften. Het is een leuke kans om inzichten en speciale herinneringen te delen over mijn lievelingen, en geven vrienden en familie een uniek perspectief op een bruid's vader.

 

Maar terwijl gezien mijn herinneringen over Leah, het viel me op hoeveel meer ik over haar had geschreven dan haar zusjes. Het was duidelijk dat ze graag om te jagen en vissen de eerste keer dat ze bij me. Mijn eerste Leah artikel werd gepubliceerd in oktober 1987 in de Noordwestelijke Oshkosh nadat we gejaagd ganzen in de Eldorado Marsh toen ze nog niet 3.

Haar zusjes? Ze hebben nooit gevoeld die passies. Evenmin hebben ze ooit zinspelen op afgunst of wrok van Leah's tijd met mij. Misschien is dat omdat Leah tijd betekende wekkers schetterende om 1:30 uur tot vis zalm op Lake Michigan, of 4 uur tot kalkoenen op mijn tante en oom boerderij in Richland County jagen.

Sommige kinderen bespot en geplaagd Leah over het feit dat "Girl Daddy's", terwijl de volwassenen zei ze had het geluk om zo veel dingen te doen en te zien zo veel plaatsen met mij. Wat had Leah denken?

Nou, ze is beleefd en heeft een lange lont, zodat ze nooit gezegd wat ze echt denken, dat zou kunnen zijn: "Hey, ik nam een voor het team" Door jagen en vissen met me wanneer gevraagd, Leah laat haar zusters slapen in het weekend, feestdagen en zomers, en hangen met vrienden.

Voor het grootste deel, Leah en ik kreeg langs geweldig op onze uitstapjes. We huiverde weg veel oktober dagen in ongesneden korenvelden voor een scheur in ganzen, gedeeld no-name motel bedden toen ik te goedkoop voor een "echte kamer," en gedeelde genoeg fast-food maaltijden op kind-verwaarlozing beschuldigingen riskeren.

Leah ook geleerd hoe te kleden in koude, donkere tenten; en ze leerde de waarde van oordopjes: echte aan mijn snurken te blokkeren, en imaginaire degenen aan mijn humeur en gratis advies te dwarsbomen
.
Ze leerde ook dat bescheidenheid heeft zijn grenzen als jagen en vissen. Toen Leah was 15, we gejaagd pronghorns in het oosten van Colorado. Op een middag, we gestalkt een dollar meer dan een mijl daar op de prairie; verschuilen achter yucca planten, en kruipen of scharrelen door het zand boren en gemalen cactus. Ten slotte is de pronghorn stapte in de heldere 200 yards. Leah haastig ging zitten, kalmeerde haar 0,243 geweer op haar bipod, en liet de bok met een schot.

We waren blij en opgewonden, en omhelsde en wisselden high 5s. Nadat we gekalmeerd, merkte ik haar huiverend en kreupel. Ik vroeg wat er mis was. Ze zei: "Toen ik ging zitten om terug te schieten, zat ik op een cactus. De stekels zitten vast in mijn kont. "

Nu, ik kan vis schoon en snijd up herten, maar dat maakt me een chirurg niet maken. En ik zou Leah's luiers 1000 de tijden zijn veranderd en haar gegeven een bad 200 keer toen ze klein was, maar dat betekent niets aan een 15-jarig meisje, hoe empathisch en objectief ik probeerde te klinken. Tot slot, ik zei gewoon: "Laat me weten hoe ik kan helpen."

Tegen de tijd dat we bij onze motelkamer in Limon, Leah had een plan. Als ze liep naar de badkamer, zei ze, "Sta daar en niet omdraaien totdat ik het zeg."

Toen ik eindelijk draaide rond op haar bevel, zag ik dat ze had haar bed omgezet in een operatietafel, en plaatste een motel handdoek om haar tienerjaren waardigheid te sparen, maar onthullen de cactus stekels. Ze gaf me een pincet en antiseptische zonder het maken van oogcontact. Ik dacht dat de rest.

 

Na het delen dat verhaal op de bruiloft van Leah's, bood ik haar man het enige advies zal hij waarschijnlijk ooit gehoord van mij: "Dave, wanneer je jezelf in moeilijke situaties met Leah, en dingen worden steeds knorrige, bruidsjurken , gewoon stoppen met wat je doet - of zeggen - en herhaal die zeven woorden: 'Laat me weten hoe ik kan helpen.'

"En volg haar instructies. Waarom? Want er zullen momenten zijn waarop het niet echt uit wat je denkt. Met Leah, is er een juiste manier, een verkeerde manier, en Leah's manier. Ik hoop dat nu realiseer je je dat, want een ding is zeker: Het huwelijk zal nooit veranderen
.
"Evenmin kan het huwelijk veranderen dit feit over Leah: Niemand heeft een groter hart dan de hare. Dave, je zit hier vandaag omdat Leah wist dat er iets over de liefde dat Mark Twain schreef meer dan 100 jaar geleden: '. Als je vissen voor de liefde, aas met je hart, niet je hersenen'

'En als ik één ding heb geleerd in 34½ jaar huwelijk te Penny, het is dit: Huwelijk misschien niet onze meer fundamentele eigenschappen veranderen, maar het verandert onze capaciteit voor de liefde. En ik voorspel de liefde tussen u en Leah zal alleen maar toenemen in de komende jaren. "

En dat, trouwe lezer, is een van de weinige voorspellingen die je ooit zult krijgen van mij.
meer bij: http://www.okmi.nl/fc/sexy-trouwjurken-c2

Forgot your password?
Username :
Password :

GameJobs Latest Openings

 

ECA Forums Shoutbox

You're not permitted to post shouts.
drclintcornellpacgtopsuv.com/2020-ram-2500/2018-12-11 15:42
Bonnibellehttps://www.bybit.com2018-11-30 04:28
amivaloasitumiv...https://txcatholic.org/forums/topic/nbcliveamerican-cup-2018-2018-live-stream-gymnastics/2018-03-03 14:39
amivaloasitumiv...https://txcatholic.org/forums/topic/fialivemexico-city-e-prix-2018-live-stream-race/2018-03-03 14:33
amivaloasitumiv...https://txcatholic.org/forums/topic/fialivemexico-city-e-prix-2018-live-stream-race/2018-03-03 14:32
MiaroseThese help to appreciate explosive climax. Males, Alpha force testo who are looking for how to enhance men power and stamina, are suggested to take these natural pills continually. http://supplementexamine.com/alpha-force-testo/2018-02-27 14:08
ginopropst55635...Link exchange is nothing else but it is simply placing the other person's webpage link on your page at appropriate place and other person will also do similar in support of you.2018-01-28 22:45
moriom505https://panthersvssaintslive.com https://billsvsjaguarslive.com2018-01-07 09:04
moriom505https://www.superrugbylivestream.com/2018-01-06 13:08
stator500https://canada-vssweden.com/ https://canadavs-swedenlive.com/ https://world-juniorsfinal.com/2018-01-05 10:44