Home » Forums » Welcome to the ECA Forums! » Announcements & Updates

No replies
betsy
Offline
Joined: 2014-08-06

Hårt arbete och skönhets Broderi på Parajumpers Jackor
Av alla de olika kroppsburna poster som kan broderade skulle Parajumpers jackor verkar vara det lättaste. När de flesta av tänka på jackor i form av broderier, stora platser för fullständig ryggen och vänster bröst stilar kommer till tankar. Vad många av oss ofta glömmer är de små curveballs kläder tillverkare lägger till i sina stilar inklusive motveck och sömmar i ryggen. Mode framåt konstruktioner kan ha frågor som raglanärm som kan kasta bort stil placering eftersom de saknar riktlinjer för en axelsömmen.

En viss metod att börja att ha en jacka som definitivt passar för broderi är alltid att koncentrera sig på att fungera med mönster som ger minst antal huvudvärk. Således gör en analys på de nyaste trenderna. Också börja med en maskin som är i ledande notch circumstance, med färska barr och spolar. Under vore de andra grundläggande komponenter att tänka på i din strävan efter problemfri jacka broderi.

Att välja en båge

Den ideala beslut i hoops för jackor är definitivt den dubbel höga bågen <a href="http://www.jackadamherr.com/parajumpers-dam-parajumpers-kodiak-c-5_11.html">Parajumpers Kodiak</a>. Denna bågen är högre än den genomsnittliga bågen så erbjuder ytterligare innehav energi. Det är möjligt att linda bågen med vit blommig tejp, sjukvård gasbinda, twill eller kantbandet för att stoppa hoop varumärken och bistånd ger en perfekt passform. Mjukpapper, underlag eller vaxat papper kan också tillämpas. Hoop dessa material på leder från jackan, sedan minska ett fönster för broderiet. Ett tunt lager av skum below bandet kan också stödja. Males hålla sig borta från maskeringstejp eftersom det tenderar att bli klibbig och lämnar en rest på jacka och bågen. När du väljer dina fälgar, glöm inte att ovala fälgar håller mycket bättre hela vägen om än gör fyrkantiga bågar med ovala hörn. 'Torget oval' håller mycket bättre i hörnen än på sidorna, prime och botten.

Needles

Storleken och olika nål beror runt tyget i Parajumpers Parka jacket.Parajumpers Skinnjackor komma i kontakt med en 80/12 skarpa. (Wedge formade 'läder' nålar tenderar att slutföra further skada än nytta.) Använd denna liknande vass nål på poplin och även andra bomullsjackor. Använd en 70/10 eller 80/12 ljus kulspets på nylon windbreakers förutom en 75/11 fin kulspetspenna på satins och Oxford nyloner att förhindra körningar i tyget. Tunga ull jackor, canvas och jeansjackor lyser en starkare vass nål. Corduroy maskor väl med antingen kulspetspenna eller vass. Kom ihåg kulspetspenna som nålar knuffa tyget i vägen som ett sätt att platsen sömmen, medan kli minska genom tyget. En utmärkt tumregel är att alltid använda liknande storlek nål för att brodera som du skulle sy sömmarna med jackan i monteringen.

För tråden är polyester faktiskt en överlägsen beslut för broderi på jackor som kan exponeras mot klimatet och kustklimat. Du vill engagera tvätt och torra riktlinjer städning med din färdiga objekt. Begrunda att plocka ut en stor ögon nål vid drift med metallic tillsammans med andra tunga specialtrådar

Placering utformningen

Håll en rak kant över jackan tillbaka från sidsömmen till sidsömmen längst ner på ärmarna. Markera en vågrät rak linje, dubbel kontrollera detta med hjälp av en mätning i botten från jackan för exakt samma linje. Jackets är säkerligen inte i allmänhet sys ihop raka. Mät den räta linjen och dela på mitten för att upptäcka centrum med jackan. Placera en vertikal linje through den horisontella linjen vid denna punkt. Skärningspunkten från de två linjerna kommer att vara centrum. Skulle du vrida stil för att sy upp och ned eller åt sidan, ta hänsyn till detta vid mätning och senare när hooping <a href="http://www.jackadamherr.com/parajumpers-dam-parajumpers-denali-c-5_10.html">Parajumpers Denali</a>. Använd krita försvinna bläckpennor eller tvål för att markera dina kläder. Undvik att arbeta med nålar. Maskeringstejp är lätt tillgänglig i tunna strimlor på grafik och konst butiker. Det är enkelt att bli av och lämnar inga märken. Bredare maskeringstejp, trots, kan lämna rester.

Centrering av style och stil åtta inches i ryggen i kragen är ofta en bra plats att börja, och behöver för att fungera med de flesta jackor. Små storlekar kan göra bättre på sex inches; mycket massiva och kära kan sluta upp på tio inches. Den topprankad i designen måste falla ungefär två? inches ner från kragen med jackan. Men tänk på att detta sannolikt kommer att förvandla det fall jackan har en huva. Då kommer det sannolikt att bli nödvändigt att placera stilen under huven.

Den bästa lösningen för att bestämma mittpunkten i design och stil är oftast att någon prova jackan på, eller investera i en skyltdocka. Nåla en disposition med designen eller även ett sy-out på baksidan, och se till att innehålla bokstäver och grafik för att fastställa storlek och placering. Vänster eller ordentliga bröst design and style borde vara centrerad tre till 4 inches i kanten på din jacka och sex till åtta ned från där kragen och jackan kroppen skär. När du broderar på jackor med tryckknappar eller knappar, använd den andra snäpp eller knapp som guide.

Var noga med att inte plats stilen också nära mot ärmen sida på Parajumpers Longbear jackan. Stilar kommer inte att vara centrerad på vänster bröst. Den korrekta placeringen är närmare för knappslå än mot hylsan. I mitten av en hylsa design och stil behöva falla 3-4 inches below axelsömmen med hylsan. När du placerar en style och stil runt ärmen på en raglanjacka liknande jacka, markerar placeringen arbetar med en levande modell eller kanske en skyltdocka http://www.jackadamherr.com/parajumpers-herr-parajumpers-kodiak-c-1_7.html.

Vadde

Komplexiteten i en stil är normalt den betydande faktor när man väljer ett underlag för broderi. Sy intensiva färger kan kommer att behöva further stabilitet uppbackning ger. Även jackor produceras av tyger som poplin och satin (som inte annars ropa för att få ett underlag) kan dra nytta av dess användning, särskilt om stilen är komplicerat. Ta hänsyn till att fästa stöd till jackan med spraylim inför hooping att öka stabiliteten. Bifoga en bit ljus utskuren stöd-eller till och med bak-away-till en satinjacka kan hålla jackan bättre när du syr, tillåter för stora registrering i din design. Och http://www.jackadamherr.com/parajumpers-herr-c-1.html, när du verkligen borde borde ta bort stygn, kan närvaron av en uppbackning göra ditt jobb lättare och säkrare. Säkerhets kan också stoppa rester från belagda duk tyger från regnar ner i spolen huset.

flesta mantelmaterial vanligtvis inte kräver toppning. Undantaget kan vara manchester eller fleecejacka där användningen av en toppning kan tämja fluff av fleece och skydda mot stygn från att falla i dalarna i din manchester. Användningen av underlag gör ett bättre jobb än toppning för utmanande tyger-och som en extra fördel, kommer det inte att tvätta bort.

Hooping teknik

När hooping, speciellt stora eller skrymmande produkter, börja från 'fasta' sidan från skruven och resor om bågen för 'fria änden.' Använd i hälarna på sina händer för att lindra belastningen på fingrar och handleder. När hooping platt på ett bord, se till att det finns verkligen absolut ingenting mellan bågen och tabellen. Om någon justering behövs, hålla så mycket av din övre bågen i stället som du kan även justera. Detta förhindrar plagget från poppar ut i bågen.

allmänhet säkerställa att Parajumpers jackan foder är slät och dubbel verifiera att fastställa att det yttre skalet plus fodret är ännu. Turning ärmarna ut och in kommer att hjälpa till med hooping en fodrad jacka.

Hooping också löst kan orsaka rynka, samt tätt kan orsaka tyg brinna. Det kan också sträcka tyget vilket gör att 'fjädra tillbaka' när unhooped, vilket innebär mycket mer veck. Ideas för att undvika veck Införliva lätta på spänningen övre och minska, sysselsätter dras bort om bokstäver är att fylla, tillämpar mid-weight cutaway om bokstäver eller design and style och stil är plattsöm. Justera hoops precis innan hooping plagget och inte dra eller sträcka tyget direkt efter att broderbågen. Veckning kan vara en fara när sy på satin, och lättare vikt från satin, den mycket mer threat för rynkor. Du kommer att ha de allra bästa slutresultat när lastrummet är quickly. Om du kan flytta satin runt i bågen, det ska röra sig även om sömnad.

En lätt att trycka på eller ånga från regionen som ska broderas kan öka nyttan och se till att foder och jackan är uppradade på rätt sätt. Medan du råkar vara kontroll för att vara säker på dina spolar är fulla, det är en bra tanke att kontrollera att ingen aspekt i jackan fördubblas upp below bågen. Och se till att du inte syr fickor stängda, speciellt inre.

Fästa jackan upp och ner och vända den stilen är faktiskt en bra lösning för att bevara huvuddelen på jackan från barren. Se till armarna på jackan är ute på vägen för alla sömmar innan du börjar. Använd klädnypor, bulldog klipp, quiltning klipp eller till och med stora hårspännen. Se till att du hjälper vikten på jackan beneath hela broderi för att förhindra att tyget glider ut på bågen, och för att hjälpa att se stora registreringen. Broder jackor runt bordsskivan snarare av inom den rörformiga läge kan hjälpa hindra vikten av manteln från hämmar jobbet. Verifiera också att se till att materialet är platt mot halsen plattan. I händelse kan du trycka ner tyget http://www.jackadamherr.com/parajumpers-dam-parajumpers-long-bear-c-5_14 <a href="http://www.jackadamherr.com/parajumpers-dam-parajumpers-alisee-6-c-5_25.html">Parajumpers Alisee 6</a>.html, pressarfoten kommer också, och detta kan utlösa flaggning. Flaggning kan orsaka sy issue och dålig registreringen.

Det är ingen tvekan om det, broderi på parajumpers jackor kan förvandla vanliga bitar i konstens när prydd med färgglada sömmar. Med detta sagt, de är inte bitar av kakan! Försiktighet måste tas nästan varje steg på vägen, om din location är hög kvalitet, problemfri jacka broderi<br/><br/> <a href="http://www.jackadamherr.com">http://www.jackadamherr.com</a>
<br/> <a href="http://www.jackadamherr.com/parajumpers-dam-parajumpers-alisee-6-c-5_25.html">http://www.jackadamherr.com/parajumpers-dam-parajumpers-alisee-6-c-5_25.html</a>
<br/> <a href="http://www.jackadamherr.com/parajumpers-dam-parajumpers-long-bear-c-5_14.html">http://www.jackadamherr.com/parajumpers-dam-parajumpers-long-bear-c-5_14.html</a>
 

Forgot your password?
Username :
Password :

GameJobs Latest Openings

 

ECA Forums Shoutbox

You're not permitted to post shouts.
drclintcornellpacgtopsuv.com/2020-ram-2500/2018-12-11 15:42
Bonnibellehttps://www.bybit.com2018-11-30 04:28
amivaloasitumiv...https://txcatholic.org/forums/topic/nbcliveamerican-cup-2018-2018-live-stream-gymnastics/2018-03-03 14:39
amivaloasitumiv...https://txcatholic.org/forums/topic/fialivemexico-city-e-prix-2018-live-stream-race/2018-03-03 14:33
amivaloasitumiv...https://txcatholic.org/forums/topic/fialivemexico-city-e-prix-2018-live-stream-race/2018-03-03 14:32
MiaroseThese help to appreciate explosive climax. Males, Alpha force testo who are looking for how to enhance men power and stamina, are suggested to take these natural pills continually. http://supplementexamine.com/alpha-force-testo/2018-02-27 14:08
ginopropst55635...Link exchange is nothing else but it is simply placing the other person's webpage link on your page at appropriate place and other person will also do similar in support of you.2018-01-28 22:45
moriom505https://panthersvssaintslive.com https://billsvsjaguarslive.com2018-01-07 09:04
moriom505https://www.superrugbylivestream.com/2018-01-06 13:08
stator500https://canada-vssweden.com/ https://canadavs-swedenlive.com/ https://world-juniorsfinal.com/2018-01-05 10:44